Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:42 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

NATO precizează că nu deţine informaţii care să indice vreun atac intenţionat al Rusiei împotriva teritoriului aliat

ro

13 Sep, 2023 20:27 805 Marime text
Ambasadorul României la NATO, Dan Neculăescu, i-a informat miercuri, în cadrul reuniunii ordinare a Consiliului Nord-Atlantic, pe aliaţii NATO cu privire la continuarea atacurilor Rusiei asupra infrastructurii portuare ucrainene din apropierea României, conform Agerpres.ro

Ambasadorul i-a informat pe aliaţi că pe teritoriul României au fost identificate, pentru a treia oară, fragmente de drone similare cu cele folosite de Rusia. Autorităţile române rămân în alertă şi desfăşoară o anchetă completă.

Potrivit purtătorului de cuvânt interimar al Alianţei Nord-Atlantice, Dylan White, ''NATO nu deţine informaţii care să indice vreun atac intenţionat al Rusiei împotriva teritoriului aliat''.

''NATO este solidară cu aliatul nostru, România. Secretarul general a vorbit cu preşedintele Iohannis în weekend şi continuăm să a declaramonitorizăm situaţia în strânsă legătură cu autorităţile române''..

 Agerpres.ro 

Citește și:  

Oficial de la MApNDrona căzută în apropierea localității Nufăru, județul Tulcea este similară celor folosite de armata rusă

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii