Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:59 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Născută din viol, violată de tată. Tatăl cere acum eliberarea din penitenciar

ro

19 May, 2012 01:08 2328 Marime text
Un individ condamnat definitiv la 17 ani de închisoare, după ce a fost găsit vinovat de trei instanţe diferite de acuzaţia că şi-ar fi violat propria fiică, născută în urma unui viol, s-a aruncat la mila Tribunalului, unde a contestat executarea pedepsei.

Mai exact, este vorba despre Enver Ziadin, un individ pentru care iniţial, în anul 2008, judecătorii constănţeni au respins propunerea de arestare şi au hotărât emiterea mandatului de arestare abia după alte câteva luni de bătăi şi violuri îndurate de fiica sa din partea părintelui. Noul proces al lui Ziadin a fost deschis la data de 11 aprilie, iar judecătorii constănţeni vor hotărî săptămâna viitoare dacă vor admite sau nu contestaţia la executare formulată de deţinut. Individul a fost trimis în judecată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, sub acuzaţiile de viol, loviri sau alte violenţe şi incest. În anul 2009, judecătorii Tribunalului Constanţa, cei ai Curţii de Apel şi ulterior cei ai Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie l-au găsit vinovat pe suspect de acuzaţiile aduse de procurorii constănţeni şi au hotărât că acesta trebuie să-şi petreacă următorii 17 ani în spatele gratiilor. Aflat închis în Penitenciarul cu Regim de Maximă Siguranţă Poarta Albă din anul 2008, individul a contestat executarea pedepsei. În actul de inculpare se arată că suspectul nu a vrut să-şi recunoască propria fiică, născută în urma unui viol, însă a violat-o şi a bătut-o cu cruzime. De altfel, în anul 2001, Enver Ziadin a mai fost condamnat, tot pentru viol, după ce a fost găsit vinovat de siluirea surorii concubinei sale, în vârstă de 14 ani, adică tot atâţia câţi avea fiica lui când ar fi violat-o prima dată, potrivit anchetatorilor. De menţionat că, pe parcursul urmăririi penale, individul a negat constant săvârşirea faptelor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • gusetu aiten 05 Oct, 2012 22:51 ar fi trebuie sa ise dea mai mult acestui om nenorocit nu a avut mila si nici nu va avea maine, poimaine va iesi si va face la fel cu cele lante 2 fice eu sunt fica lui ZIADIN ENVER.