Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:05 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Motociclist rănit grav în urma unui eveniment rutier! A fost lovit de un microbuz cu 7 ocupanți

ro

08 Jul, 2023 08:27 1553 Marime text

Un accident moto a avut loc în cursul zilei de vineri, 7 Iulie 2023, ora 21:25, în zona Parcului Industrial Ploiești.

Din primele informații, un accident moto a avut loc în zona Parcului Industrial Ploiești, unde un microbuz și o motocicletă au intrat în coliziune.

Potrivit IPJ Prahova, motociclistul pare să fi suferit răni grave în urma impactului. Echipajele medicale și de intervenție au fost alertate imediat pentru a asigura măsurile specifice și pentru acordarea asistenței medicale de urgență.

Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Prahova, pompierii militari au intervenit rapid la locul accidentului, mobilizând o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD și o ambulanță de terapie intensivă mobilă cu medic.

La sosirea echipajelor, s-a constatat că accidentul rutier implică o motocicletă și o autoutilitară (dubă). Din păcate, în urma impactului, conducătorul motocicletei se află în stare critică, fiind supus manevrelor de resuscitare. Victima se confruntă cu un stop cardio-respirator și se depun toate eforturile pentru a-i salva viața.

În ceea ce privește ceilalți implicați în accident, informațiile actualizate de ISU Prahova indică faptul că este vorba despre un microbuz în care se aflau 7 ocupanți. Din fericire, aceștia nu prezintă răni și au refuzat transportul la spital.

Echipele de intervenție și autoritățile competente continuă să lucreze la fața locului pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările în care s-a produs acest accident rutier. Este important să se ofere sprijinul necesar victimelor și să se asigure respectarea tuturor procedurilor de siguranță.


sursa: infotraficromania.ro 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii