Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:08 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Motocicletă implicată într-un accident rutier la Sarinasuf, judeţul Tulcea. O persoană a ajuns la spital (GALERIE FOTO)

ro

13 Nov, 2022 15:23 1277 Marime text
Accident Sarinasuf. Foto: ISU Delta TulceaÎn data de 13.11.2022, în jurul orei 13:00, salvatorii militari ai Detașamentului de Pompieri Tulcea, au fost alertați cu privire la producerea unui accident rutier în localitatea Sarinasuf.

Potrivit unui comunicat al ISU Delta Tulcea, o motocicletă pe care se aflau două persoane, a părăsit partea carosabilă și a intrat în gardul unei gospodării, șoferul acesteia (un bărbat în vârstă de 49 de ani) rămânând blocat sub vehicul.

„Către locul intervenției, a fost dislocat un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea cu o autospecială de descarcerare cu modul SMURD și un echipaj cu o  autospecială de stingere cu apă și spumă.
Pompierii au acordat asistență și ajutor echipajului SAJ aflat la locul intervenției, ulterior victima fiind transportată la Spitalul Județean Tulcea, aceasta prezentând fractura deschisă la membrul inferior.
De asemenea, salvatorii s-au asigurat ca nu există nici un pericol de izbucnire a unui incendiu“ - au mai precizat reprezentanţii ISU Delta Tulcea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii