Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:55 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modelul Tucan, aplicat la DRDP Marilena Dragnea a dat in judecata institutia

ro

31 Oct, 2009 00:32 3010 Marime text
cap4.jpgPe modelul instituit de fostul său şef, Jean Paul Tucan, care a dat în judecată Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Constanţa şi a cerut despăgubiri pentru modul în care a fost înlăturat de la conducerea Regionalei, Marilena Dragnea, mâna dreaptă a lui Tucan, s-a dus şi ea cu jalba-n proţap la judecători.

Concret, adjuncta lui Tucan a dat în judecată Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA. Dosarul are numărul 11514/118/2009 şi a fost înregistrat, joi, pe rolul Secţiei civile a Tribunalului Constanţa, la Litigii de muncă. Dragnea a contestat în instanţă decizia de concediere din cadrul Regionalei de Drumuri Constanţa. Primul termen în proces a fost fixat de instanţă pentru data de 27 noiembrie. De numele Marilenei Dragnea se leagă contractul câştigat de SC Euroconstruct Consulting SRL, o firmă de apartament, pentru întreţinerea drumurilor naţionale din Dobrogea pe o perioadă de trei ani.

jean_paul_tucan_22.jpgProbabil, total întâmplător, contractul a fost câştigat în perioada în care la conducerea DRDP Constanţa se aflau Tucan şi mâna lui dreaptă, Marilena Dragnea. De altfel, nu este de trecut cu vederea că Dragnea apărea printre cenzorii SC Euroconstruct Consulting SRL. Vom reveni cu informaţii privind acţiunea înaintată în instanţă de Dragnea pentru a-şi recupera postul de la DRDP. De altfel, dat fiind că pare să imite cu sârg ceea ce face fostul său şef, nu ar fi exclus ca şi Dragnea să solicite daune de la DRDP, eventual 10.000 de lei daune materiale şi 20.000 de lei daune morale, întocmai ca Tucan.

 

 

 

{mos_ri:Jean Paul Tucan, Marilena Dragnea} 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ANONIMA 03 Nov, 2009 09:38 PAI, TUPEUL E-N FLOARE.........PANA MAI IERI ERA-N ANCHETA, IAR ACUM DA IN JUDECATA DRDP-UL...POATE O REPREZINTA SORA EI, AVOCATA LUMINITA POPESCU....