Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:41 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Miss Mamaia 2009 şi reţeaua Andreei Marta Fotomodel din Constanţa, implicat în dosarul „Prostituate pentru VIP-uri"?

ro

07 Aug, 2012 01:00 8340 Marime text
Marta-corinapuenaru2.jpgActivităţile de prostituţie - proxenetism au avut loc în principal pe teritoriul României, în municipiile Bucureşti, Tulcea, Braşov şi Călăraşi, dar şi în alte ţări - Italia, Elveţia, Principatul Monaco

Dosarul în care Andreea Elena Marta, soţia lui Codruţ Alexandru Marta, fostul şef de cabinet al lui Sorin Blejnar, este cercetată pentru presupuse fapte de proxenetism are legături şi la Constanţa. Ieri, jurnaliştii de la „Evenimentul Zilei" au publicat un articol intitulat „Fanteziile sexuale ale milionarilor din dosarul «Prostituate pentru VIP-uri»", unde apare numele unei tinere din Constanţa. Din câte se pare, fotomodelul de la malul mării Corina Puenaru ar fi fost cunoscută în grupul doamnei Marta sub apelativul „Botic". În 2009, Corina Puenaru a fost aleasă Miss Mamaia.

Revenind la articolul celor de la „Evenimentul Zilei", jurnaliştii din capitală arătau că „prostituatele care au intrat în patul milionarilor erau alese cu grijă de Andreea Marta. „Participante la concursuri de «Miss» sau prezentări de modă, de regulă studente, ce aveau nevoie de bani pentru a se întreţine, cunoscătoare de limbi străini. Aceste cerinţe erau necesare întrucât clienţii proveneau din rândul persoanelor publice, oameni de afaceri, cetăţeni străini potenţi financiar, persoane din lumea mondenă. Pentru discreţie, prostituatele primeau indicative sexuale: Oana Maria Ilieş - „Catedrala„, Corina Puenaru - „Botic", Ştefania Andreea Ungureanu- „Gărgăriţa", Delia Golai- „Sandra" sau „Sandra Bulock", Carmen Hotico - „Cleopatra„, Mihaela Cristina Dulgheru- „Vampiriţa", Andreea Florela- „Florel" sau „Pisi", Ana Maria Despa- „Anuţa". Preţul minim pentru o partidă de sex cu una dintre prostituate era de minim 500 de euro, dar putea ajunge şi la 10.000 de euro. Tariful era mărit în funcţie de fanteziile solicitate şi de destinaţiile unde erau chemate fetele", se mai arată în Evenimentul Zilei. În 2008, Corina Puenaru a fost aleasă să reprezinte imaginea companiei Zepter, în 2009 a primit titlul de Miss Mamaia iar în 2010 fost prezentată drept prietena stilistului Adrian Pescariu.

Oficial

Amintim că la data de 18 iulie, procurori din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism au anunţat destructurarea unui grup infracţional organizat cu preocupări pe linia proxenetismului şi a prostituţiei, în vederea obţinerii de beneficii materiale injuste semnificative. „În mod concret, s-a reţinut că, începând cu anul 2010, numitele Marta (fostă Lungu) Andreea - Elena de 28 ani şi Lungu Maria - Magdalena, de 38 ani au coordonat această grupare, procedând la racolarea persoanelor cu o situaţie materială foarte bună, cărora le-au facilitat întâlniri cu diferite tinere în vederea practicării prostituţiei, în schimbul unor importante sume de bani. Activităţile de prostituţie - proxenetism au avut loc în principal pe teritoriul României, în municipiile Bucureşti, Tulcea, Braşov şi Călăraşi, dar şi în alte ţări - Italia, Elveţia, Principatul Monaco", conform DIICOT. Organele e anchetă mai arată că „tinerele ce practicau prostituţia erau racolate de către membrii grupării, din rândul persoanelor cu un aspect fizic atrăgător, participante la diferite concursuri de frumuseţe sau prezentări de modă, selecţia fiind riguroasă, în principal, datorită faptului că beneficiarii prestaţiilor sexuale proveneau din rândul persoanelor publice, mediul oamenilor de afaceri, diferiţi cetăţeni străini potenţi financiar sau persoane din lumea mondenă".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii