Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:45 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Misiunile modulului național de stins incendii continuă și astăzi în Grecia (GALERIE FOTO)

ro

24 Aug, 2023 12:06 694 Marime text
Sursă foto: IGSU
  • La solicitarea ofițerului de legătură grec, 52 de pompieri români participă la misiunea pentru limitarea și localizarea unui incediu de pădure care se manifestă în apropierea localității Dadia.
 
La solicitarea ofițerului de legătură grec, 52 de pompieri români participă la misiunea pentru limitarea și localizarea unui incediu de pădure care se manifestă în apropierea localității Dadia, transmite un comunicat din partea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.
 
În condiții extreme, generate de vântul puternic si temperaturile ridicate, pompierii acționează cu 10 autospeciale de stingere pentru limitarea extinderii flăcărilor către comunități.
 
Pentru optimizarea misiunii de răspuns, contingentul de militari a fost împărțit în două echipe, procedură care permite abordarea flăcărilor pe mai multe flancuri și acoperirea unei suprafețe întinse de teren.
 

„Reamintim faptul că prognozele emise pentru această zonă indică riscul crescut de producere a incendiilor”, a încheiat sursa citată.



Citește și:
Pompierii români intervin pentru stingerea unui incendiu lângă autostrada către Alexandroupolis (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii