Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:34 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Minorul care şi-a înjunghiat prietenii, reţinut

ro

27 Feb, 2015 00:00 1063 Marime text


Minorul care şi-ar fi înjunghiat doi prieteni după ce ar fi consumat etnobotanice şi alcool a fost reţinut de poliţiştii Secţiei 5. Băiatul de 16 ani este cercetat pentru lovire şi alte violenţe, după ce victimele sale au depus plângere la Poliţie.

 
„Ca urmare a activităţilor desfăşurate de către poliţiştii Secţiei 5 în cazul conflictului spontan dintre trei minori de 16 ani, ce a avut loc pe strada Brizei din Constanţa la data de 21 februarie, C.V. a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, urmând ca astăzi (n.r. ieri) să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Dacă iniţial cei trei îşi rezervaseră dreptul de a formula plângeri penale, ulterior, cu toţii au depus astfel de plângeri“, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.
 
Reamintim că evenimentul a avut loc în urmă cu o săptămână, în cartierul Poarta 6. Toţi cei trei au participat la o petrecere la care ar fi consumat alcool şi substanţe halucinogene. Anchetatorii spun că presupusul agresor a scos un briceag şi i-a lovit pe cei doi amici ai săi. După ce şi-a rănit prietenii, el a fugit acasă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii