Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:01 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministerul Afacerilor Interne va participa la expoziția de tehnică organizată de 1 Decembrie în zona Arcului de Triumf

ro

26 Nov, 2021 15:49 1269 Marime text
Cu prilejul organizării evenimentelor publice, în special cu ocazia Sărbătorii Sfântului Andrei sau a Zilei Naționale, echipajele de polițiști și jandarmi vor acționa pentru prevenirea incidentelor și pentru protejarea celor prezenți.

Ministerul Afacerilor Interne va participa alături de celelalte instituții la parada organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României în Piaţa Arcul de Triumf, din Bucureşti, cu peste 450 de angajați, aproximativ 50 de autospeciale și motociclete, și trei elicoptere.

Conform MAI, de asemenea, 28 de mijloace tehnice și două elicoptere ale MAI vor putea fi admirate de aproape de persoanele care vor vizita expoziția de tehnică organizată de 1 Decembrie în zona Arcului de Triumf. 

Angajații Ministerului Afacerilor Interne vor menține ordinea publică la nivelul Capitalei, iar 200 de polițiști rutieri vor asigura fluența traficului și informarea conducătorilor auto cu privire la restricțiile impuse pe arterele care converg către Piaţa Arcul de Triumf și cu privire la rutele ocolitoare.  

Sursa foto cu rol ilustrativ: Facebook/Klaus Iohannis
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii