Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:32 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Militarii Brigăzii 9 Mecanizate Mărășești au participat la un exercițiu militar multinațional în Republica Macedonia de Nord

ro

10 Oct, 2022 10:13 910 Marime text
Exercitiu militar. Foto: Facebook/Brigada 9 MecanizatăVineri, 7 octombrie, a avut loc ceremonia de închidere a exercițiului militar multinațional "SEVEN STARS 22" de tip CAX (exercițiu asistat pe calculator) și CPX (exercițiu de comandament), desfășurat în Republica Macedonia de Nord în baza militară VELES.

Potrivit reprezentanților Brigăzii 9 Mecanizate Mărășești, acesta s-a desfășurat în perioada 27 septembrie - 8 octombrie și a fost planificat și condus de Brigada din Sud-Estul Europei (SEEBRIG).

„Brigada 9 Mecanizată "Mărășești" a participat la exercițiu cu 15 militari, ofițeri și subofițeri din statul major, conduși de locțiitorul comandantului brigăzii, colonel Eugen POPESCU.
De asemenea, la DVDay (Ziua Distinșilor Vizitatori) a participat și locțiitorul șefului Statului Major al Apărării, general-locotenent Gheorghiță VLAD“ - au mai precizat reprezentanții Brigăzii 9 Mecanizate Mărășești.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii