Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:38 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Străini în ţări străine Migranţi sirieni, depistaţi pe străzile din Constanţa

ro

06 Apr, 2015 00:00 1746 Marime text
Şase sirieni, cu vârste cuprinse între 13 şi 35 de ani, au fost depistaţi pe raza municipiului Constanţa. Aceştia nu vorbeau limba română şi nu îşi justificau prezenţa în zonă.
 
Cele şase persoane au fost depistate, vineri, de poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, care au acţionat în cooperare cu poliţişti din cadrul Inspectoratului General pentru Imigrări.
 
După depistare, grupul a fost condus la sediul Gărzii de Coastă pentru cercetări, iar în urma verificărilor, s-a stabilit că bărbaţii în cauză sunt cetăţeni sirieni, cu vârste de 35, 34, 26, 22, 16, respectiv 13 ani, care au ajuns ilegal pe teritoriul României, cu scopul de a ajunge în Germania.
 
Poliţiştii de frontieră au întocmit în cauză actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de „intrare în ţară prin trecerea frauduloasă a frontierei de stat“.
 
În cauză, cei şase cetăţeni au fost predaţi poliţiştilor din cadrul Inspectoratului General pentru Imigrări, care i-au transportat în Centrul Regional de Cazare şi Proceduri pentru Solicitanţii de Azil din Galaţi pentru luarea măsurilor legale ce se impun.
 
Sursă foto: Arhivă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii