Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:06 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Microbuz școlar implicat într-un accident rutier în localitatea Baia, județul Tulcea. Mai mulți elevi, răniți

ro

09 Oct, 2023 14:28 1471 Marime text
Foto: IPJ TulceaLa data de 9 octombrie 2023, polițiștii din cadrul Secției 3 din cadrul IPJ Tulcea au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe raza localității Baia, județul Tulcea.

Potrivit IPj Tulcea din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că, un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din localitatea Baia, județul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism din direcția localității Baia către municipiul Tulcea, ar fi intrat în coliziune față-spate cu un microbuz școlar, condus de un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din sat Panduru, ce transporta 20 de elevi ai Școlii Gimnaziale Baia.

„În urma accidentului a rezultat rănirea bărbatului de 45 de ani și a unui elev în vârstă de 14 ani, ambii fiind transportați la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Ambii conducători dețineau permise de conducere corespunzătoare și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

În continuare, polițiștii efectuează verificări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii accidentului“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Tulcea


UPDATE:

In total au fost transportati la spital 4 elevi ce se aflau in microbuzul scolar.

Citește și: 

Femeie accidentată mortal în timp ce traversa strada pe marcajul pietonal. Șoferul implicat era beat
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii