Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:59 10 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Microbuz de călători implicat într-un grav accident rutier în județul Suceava. Sunt mai multe victime (GALERIE FOTO)

ro

08 Mar, 2022 07:41 1136 Marime text
Imagini de la accidentul rutier din Suceava! Foto: ISU SuceavaUn accident rutier grav a avut loc în această dimineață în județul Suceava. Din primele informații este vorba despre o coliziune între un microbuz, cu patru persoane, și un autotren pe raza loc. Mestecăniș (la coborăre).

Din primele informații persoanele din microbuz au fost rănite, două dintre acestea fiind încarcerate. Victimele sunt conștiente și cooperante, dar cu diverse traumatisme în urma accidentului rutier.

„Intervin pompierii militari, cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul a patru echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava. Misiunea este în dinamică“ - au precizat reprezentanții ISU Suceava.

UPDATE: Oficial de la Infotrafic 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că un autotren și un microbuz au fost implicate într-o coliziune pe DN 17, în zona localității Pojorâta(km. 174+400 m), județul Suceava, accident soldat cu rănirea a trei persoane, investigate medical. Circulația se desfășoară pe un fir, prin dirijare, cu valori de trafic normale. 
 
Se estimează reluarea traficului în condiții normale în 30-45 de minute.

UPDATE: ora 8.30

Persoanele incarcerate au fost extrase. Din cei patru raniti, trei s-au deplasat cu ambulantele la spital, unul, refuzand transportul.

Sursa foto: ISU Giurgiu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii