Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:49 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesajul polițiștilor detașați pe litoral, după accidentul de la 2 Mai „Nu ne-au lăsat să acționăm absolut deloc pe alcool sau droguri, ci doar să dirijăm“

ro

24 Aug, 2023 11:23 2311 Marime text
Sursa foto: Sindicatul Europol FacebookSindicatul Europol a publicat pe pagina de Facebook o captură după o conversație dintre polițiștii detașați pe litoral. 

 „Au fost demiși toți! Ei au anunțat că noi, detașații, am fost solicitați aici pentru prevenirea și combaterea faptelor pe linie rutieră, însă noi am fost doar semafoare umane timp de 9 ore / zi. Nu ne-au lăsat să acționăm absolut deloc pe alcool sau droguri, ci doar să dirijăm, atât. Să asigurăm fluență demnitarilor care veneau în vacanță la Constanța”.

 „Păcat că a fost nevoie să moară 2 oameni să iasă acest lucru la iveală”, în referire la accidentul în care un tânăr a intrat cu mașina într-un grup de 8 persoane și a omorât umn tânăr de 21 de ani și o tânără de 20 de ani.

„Din toți detașații, nici măcar unul nu a fost planificat în schimbul 3 să acționeze. Toți am fost în schimbul 1 și 2 pentru fluidizare“.

„Ne țineau singuri în stradă, fără coleg, fără apă, fără să avem pauză de masă sau să ne facem nevoile”, 
 

„Iată dimensiunea cangrenei din sistemul de poliție. Este de notorietate faptul că polițiștii rutieri detașați pe litoral mai mult “deranjau”, în opinia șefilor de la Constanța.
Fără acțiuni pe alcool/droguri, fără schimburi de noapte și fără sancțiuni pentru cei care încalcă regulile de circulație. Doar ținuți în soare prin intersecții sau la trecerile de pietoni, strict pentru “fluidizare”. Detașații trebuiau ținuți departe de “clientela” politică“ - precizează reprezentanții Sindicatului Europol.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii