Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:51 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesaje de durere pentru Daniel, tânărul de 19 ani, mort în apele mării la Costinești. Ce spun prietenii

ro

03 Aug, 2021 05:02 4490 Marime text
  • Șirul de tragedii de la Marea Neagră parcă nu se mai termină. Ultima victimă a valurilor a fost Daniel, un tânăr de 19 ani din Bixad-județul Satu Mare.

Acesta a decedat, în apele Mării Negre, se pare după ce a căzut de pe salteaua cu care era la Costinești.

Ieri, pe la prânz, când s-a presupus ce s-a întâmplat, s-a dat alarma.

Pentru căutare sătmăreanul a fost căutat inclusiv cu elicopterul SMURD.

La câteva ore după alerta inițială, trupul tânărului a fost scos la mal. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs tragicul eveniment.

Pe pagina de Facebook a tânărului sătmărean au început să curgă mesajele de condoleanțe, de la membrii familiei, prieteni și cunoscuți.

„Doamne Văruțu meu drag numi vine sa cred și nici in momentul de fata nu cred, și nu voi crede nici o data ca tu ai plecat dintre noi, familia ta, dintre noi toți prieteni tai, și ne-ai lăsat o dure nespus de mare în sufletele noatre, Dani.

Fie ca bunul Dumnezeu să-ți aline sufletul.

Doamne, Dănică cum îmi plăcea mie să-ți zic , o sa rămâi mereu printre noi prieteni tai familia ta printre noi toți o sa fi mereu lângă noi, și tu de acolo de sus din ceruri dintr-o lume mai buna ,, o sa ne vegheze pe noi Toți și o sa ai grija de noi Toți și o sa ne păzești de rele…



Vărule drum lin spre cer Dumnezeu sa te aibă in grija lui ..te vom iubi meru de aicea de pe pământ , și tu la fel de acolo de sus din ceruri pe noi ne vei iubi Dumnezeu sa te odihneasca in pace”, scrie unul din prietenii lui pe pagina sa de Facebook.

 

Iar un altul scrie:

„Drum lin spre cer, dragul meu prieten ! Nu îmi vine să cred ceea ce s-a întâmplat. Ai lăsat un gol imens in sufletele tuturor.O sa îmi lipsești enorm de mult”.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii