Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:12 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mercedes Benz furat din Italia, descoperit în Constanţa

ro

04 Jul, 2013 00:00 712 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, în cooperare cu poliţişti din cadrul IPJ Constanţa, au depistat în municipiul Constanţa o autoutilitară marca Mercedes Benz care figurează ca fiind furată din Italia.

Ieri, în jurul orei 14.00, acţionând în baza unei informaţii, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial PF Constanţa, în cooperare cu poliţişti ai Compartimentului Furturi Auto din cadrul IPJ Constanţa, au identificat în trafic, în zona de competenţă, o autoutilitară marca Mercedes Benz, condusă de cetăţeanul român D.C., în vârstă de 49 de ani, domiciliat în municipiul Constanţa.
În urma controlului a fost stabilit faptul că autoutilitara figurează ca fiind furată din Italia, din data de 03.09.2012. Cetăţeanul român a declarat că a achiziţionat autoutilitara din judeţul Vrancea, fără a cunoaşte că aceasta a fost declarată furată.
Autoutilitara, în valoare de aproximativ 10.500 de euro, a fost indisponibilizată la sediul Gărzii de Coastă pentru continuarea cercetărilor.
Poliţiştii de frontieră i-au întocmit cetăţeanului român dosar penal pentru complicitate la furt.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii