Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:09 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Masini furate din strainatate, depistate de Politia de Frontiera

ro

26 Mar, 2009 02:58 6018 Marime text
Masina_furata_bmw1.jpgPoliţiştii de frontieră din cadrul I.J.P.F. Constanţa şi I.J.P.F. Tulcea au depistat în trafic două autoturisme care figurau ca furate din Italia.
De la începutul anului, la nivelul Direcţiei P.F. Constanţa au fost găsite 15 autoturisme care fuseseră declarate furate din ţări membre ale Uniunii Europene.

masina_furata_bmw2.jpgAcţionând în baza unei informaţii pentru identificarea unui autoturism de lux care figura ca furat din Italia, în ziua de 24 martie, agenţii poliţiei de frontieră au depistat autoturismul marca BMW X5, înmatriculat în Germania. La volanul acestuia se afla Marilena Florescu, în vârstă de 27 de ani, cu domiciliul în Constanţa. În urma cercetărilor s-a constatat faptul că autoturismul fusese furat din Italia la data de 2 septembrie 2008. Persoanei în cauză i se vor întocmi actele premergătoare urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la furt, iar maşina este indisponibilizată la sediul Poliţiei de Frontieră Constanţa.
În aceeaşi zi, colegii de la I.J.P.F. Tulcea au oprit în trafic autoturismul marca Fiat Punto, în dreptul localităţii Somova. Maşina este furată din Italia încă din data de 28 octombrie a anului trecut. Cel aflat la volan, Florin Anton, în vârstă de 30 de ani, domiciliat în municipiul Tulcea, a susţinut că a împrumutat maşina de la Costel Neagu, prietenul său, în vârstă de 33 de ani, de asemenea domiciliat în municipiul Tulcea. Maşina este dată în custodie lui Neagu până la finalizarea cercetărilor. Ambii sunt acum cercetaţi penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.
De la 1 ianuarie şi până în prezent, la nivelul D.P.F. Constanţa au fost depistate 15 autoturisme declarate furate din ţări ale Uniunii Europene.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • marius 26 Mar, 2009 14:06 stimati cititori..aveti grija cand va luati o masina din bulgaria...toate sunt furaciuni din europa...