Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:55 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Mașină de Poliție, implicată într-un accident rutier în Constanța! O persoană a ajuns la spital (GALERIE FOTO +VIDEO)

ro

04 Jun, 2022 18:32 8445 Marime text

UPDATE -Anunțul IPJ Constanța 

Astăzi, în jurul orei 17.40, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe bulevardul 1 Decembrie 1918 din municipiul Constanța, în care a fost implicată o autospecială de poliție.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de o femeie, de 29 de ani, care efectua transport de persoane în regim taxi, și autospeciala de poliție, condusă de un polițist din cadrul Secției 4, în vârstă de 38 de ani. 

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unui pasager aflat pe bancheta din spate, în vârstă de 45 de ani.

Menționăm faptul că polițiștii se aflau în misiune operativă, circulau regulamentar la intersecția, de tip sens giratoriu, a bulevardului 1 Decembrie 1918 cu strada București, iar autospeciala avea semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.






Un accident rutier s-a petrecut azi, 04 iunie în Constanța.


O mașină de poliție a fost lovită de un alt autoturism, un taxi. Menționăm ca mașina Poliției avea semnalele acustice în funcțiune. Este vorba despre o mașină de secție. 

Nu știm până în acest moment, daca mașina de Taxi se afla în timpul serviciului. 



Evenimentul rutier s-a produs pe bulevardul 1 Decembrie, la sensul giratoriu cu strada București.
 


O persoană a fost rănită. Aceasta a fost transportată la spital. 

La locul accidentului au fost trimise echipaje medicale de prim ajutor precum și echipaje ale Poliției Rutiere Constanța pentru a stabili cu exactitate cauzele și circumstanțele în care a avut loc evenimentul.

Sursa foto-video: ZIUA de Constanta 

 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii