Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:40 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Maria Paraschiva Ursu este căutată de poliţişti

ro

27 Apr, 2013 00:00 1263 Marime text
Ieri, poliţiştii din Lumina au fost sesizaţi cu privire la dispariţia minorei Maria Paraschiva Ursu, în vârstă de 14 de ani, din localitatea Sibioara. Aceasta, la data de 24 aprilie, a plecat de la domiciliul familiei şi nu a revenit până în prezent.

Având în vedere cele sesizate, în cauză a fost constituită o echipă complexă, formată din ofiţeri ai Biroului Urmăriri din cadrul IPJ Constanţa, criminalişti însoţiţi de un câine de urmă, care, în colaborare cu jandarmi din cadrul IJJ Constanţa, agenţi de pază ai unei societăţi de profil şi localnici, au demarat procedurile în vigoare privind dispariţiile de minori.
Fata are înălţimea de 1,65 m, greutatea de 45 kg, constituţie astenică, păr şaten deschis spre blond, scurt până la nivelul bărbiei, ochi albaştri, faţa ovală, nas turtit, urechi mari. În partea dreaptă a buzei superioare prezintă o cicatrice de aproximativ 2 cm şi buza inferioară este proeminentă, ca rezultat al unei muşcături de câine. La momentul dispariţiei minora era îmbrăcată cu o bluză din lână neagră, decoltată, cu şnur în zona abdomenului, un tricou de culoare albă, cu mâneci mov, blue-jeans de culoare albastră având aplicate în zona buzunarelor laterale mărgele de culoare roz, purta pe cap o şapcă de culoare kaki ce avea inscripţionată pe cozoroc o stea de culoare albă, iar în picioare purta pantofi cu toc de 4-5 cm, de culoare maron deschis. Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Postul de Poliţie Lumina sau Dispeceratul IPJ Constanţa, la tel. 0241.611.364 int. 20005.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii