Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:05 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Maramureș Bărbat arestat pentru 30 de zile. Este acuzat de trafic de droguri de risc și mare risc

ro

17 Oct, 2020 16:05 1924 Marime text


La data de 16.10.2020, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Maramureș au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc și mare risc.

În cauză s-a reținut faptul că inculpatul a înființat o cultură de cannabis și a desfășurat activități de trafic de droguri de risc și mare risc, pe raza județului Maramureș.

În cursul aceleiași zile, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Maramureș împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Maramureș și polițiști de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureș – Sectorul Poliției de Frontieră Sighet au efectuat un număr de 3 percheziții domiciliare, în urma cărora au fost ridicate 26 plante de cannabis, 72 gr cannabis, 120 comprimate M.D.M.A., semințe cannabis, mai multe pachete cu țigări de contrabandă, suma de 20.000 lei, 3 stații de emisie recepție, precum și alte materiale probatorii.

În cursul zilei de astăzi, Tribunalul Maramureș a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii