Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:51 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mangalia Șofer fără permis depistat la volanul unui autoturism neînmatriculat! Suspectul a ajuns după gratii

ro

09 Jan, 2024 14:11 627 Marime text
 La data de 06.01.2024, procurorii din cadrul Parchetului de lângă Judecătoria Mangalia au formulat propunerea de arestare preventivă față de inculpatul M.V., din municipiul București, aflat în stare de reținere pentru comiterea infracțiunii prevăzute de art. 335 alin.1, art.334 alin.2 și 334 alin.4 din Codul penal.

Potrivit Compartimentului de informare și relații publice din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, din probatoriul administrat în cauză, a rezultat că, la data de 05.01.2024, în jurul orei 17:50, lucrătorii de poliție aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe raza localității Mangalia, au observat un autovehicul marca Dacia Logan, cu numărul de înmatriculare B-XX-XXX, care se deplasa pe str. M.I. Dobrogeanu și la volanul căruia se afla inculpatul M.V., persoană care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul avea plăcuțele de înmatriculare retrase din circulație, cele aplicate aparținând unui alt autoturism, marca Daewoo Matiz.

„Propunerea de arestare preventivă a fost admisă de instanța de judecată. Precizăm că punerea în mișcare a acțiunii penale, reținerea și arestarea preventivă reprezintă etape și măsuri din cursul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual adecvat de administrare a probatoriului, activități care nu pot, în nici o situație, să înfrângă principiul constituțional al prezumției de nevinovăție“ - au mai precizat procurorii.

Citește și: 

Județul ConstanțaUn șofer fără permis a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor! Ce au găsit oamenii legii în mașina suspectului
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii