Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:01 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mangalia și Medgidia, vizate de acțiunile oamenilor legii. Ce au găsit polițiștii

ro

08 Apr, 2021 10:59 1683 Marime text


Mangalia și Medgidia au fost în centrul atenției oamenilor legii, în cursul zilei de ieri, 7 aprilie 2021.

Polițiștii din cele două localități au desfășurat acțiuni atât pentru verificarea respectării măsurilor anti-Covid în vigoare, cât și privind legalitatea transportului de persoane.

Redpm, în continuare, concluziile Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța în urma celor două acțiuni:

La data de 7 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia, împreună cu polițiștii Secțiilor 3 și 9 Rurale, au desfășurat acțiuni pe linia verificării respectării măsurilor impuse prin Legea 55/2020, pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.
 
La activități au participat 30 de forțe de ordine, fiind legitimate aproximativ 120 persoane. Totodată, polițiștii au verificat 58 de autoturisme, fiind vizată și legalitatea transportului public de persoane.

În urma acțiunilor, au fost aplicate 41 de sancțiuni contravenționale cu amendă, în valoare totală de aproximativ 16.000 de lei, dintre care 14 la O.U.G.195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

Totodată, polițiștii au reținut 6 permise de conducere.

În acțiune au fost angrenați și polițiști locali.

La data de 7 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia, împreună cu polițiștii Secțiilor 4 și 8 Rurale, au desfășurat activități pentru verificarea legalității transportului public de persoane, precum și pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului Covid-19.

În acest context, polițiștii au verificat dacă se respectă măsurile dispuse pe perioada stării de alertă, mai exact dacă cetățenii poartă masca de protecție în mod corespunzător.

În urma acțiunii, au fost legitimate 39 de persoane, fiind aplicate 9 sancțiuni contravenționale cu amendă, în valoare totală de peste de 4.500 de lei, conform Legii 55/2020. În acțiune au fost angrenați și polițiști locali.

Foto cu rol ilustrativ din Arhiva ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii