Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:51 02 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mână de om cu mușcături pe ea găsită în Argeș! Victima, identificată

ro

09 Dec, 2023 17:25 1350 Marime text
Polițiștii din cadrul IPJ Argeș au anunțat că în urma prelevării amprentelor de la fragmentul de membru superior drept, găsit în noaptea de 08 spre 09 decembrie, în comuna Dragoslavele, și a implementării acestora în baza de date, au reușit identificarea persoanei careia îi aparține.

Este vorba despre un barbat de 53 de ani, care figurează cu domiciliul în municipiul București.

„De asemenea, s-a stabilit faptul că bărbatul figurează cu antecedente penale. Cercetarile continuă pentru identificarea restului cadavrului, iar polițiștii au extins verificările și în localitățile unde persoana a avut domiciliul anterior“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Argeș. 

Reamintim că, la data de  08.12.2023, în jurul orei 23.50, pe raza comunei Dragoslavele, pe DJ 725, într-o zonă nelocuită, în apropierea râului Dâmbovița, a fost găsit un fragment de membru uman superior drept, prezentând leziuni cu aspect de mușcături de animale.

„ Se continuă cercetările pentru găsirea restului cadavrului, identificarii persoanei și stabilirii împrejurărilor în care a survenit decesul. A fost intocmit dosar penal sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Argeș.

Citește și: 

Bucată de mână umană, descoperită în localitatea Dragoslavele din județul Argeș
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii