Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:48 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mamă și fiică, arestate pentru omor calificat. Femeile ar fi abandonat un nou născut în grădină și l-au lăsat să moară de frig

ro

15 Nov, 2021 16:23 1469 Marime text
  • Două femei au fost arestate preventiv pentru omor calificat.
  • Cele două inculpate, mamă și fiică,  ar fi dus un nou-născut în grădina din faţa casei, unde l-au abandonat, expunându-l la temperaturi scăzute.
  • Copilul a fost lipsit de îngrijirea necesară şi, astfel,a decedat.
 
Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi au solicitat Tribunalului Galaţi, la data de 13.11.2021, luarea măsurii arestării preventive faţă de două inculpate (reţinute), cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat.

Din probele administrate până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat că, în perioada 09.11.2021 - 11.11.2021, una dintre inculpate, după ce a ajutat-o pe fiica sa (inculpată) să nască un făt viu, a îndemnat-o pe aceasta să abandoneze nou-născutul, sub motivul că nu are cum să îl îngrijească.

Ulterior, cele două inculpate au dus nou-născutul în grădina din faţa casei, unde l-au abandonat, expunându-l la temperaturi scăzute, l-au lipsit de îngrijirea necesară şi, astfel, i-au cauzat decesul.

Cererea a fost admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Galaţi, care a dispus luarea măsurii arestării preventive faţă de cele două inculpate, pentru o perioadă de 30 de zile.

Cele două femei sunt din Rădeşti şi au 40, respectiv 72 de ani.

Sursă foto: Pixabay
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii