Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:51 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai mulți șoferi s-au ales cu amenzi în urma unor acțiuni ale polițiștilor constănțeni

ro

08 Apr, 2023 14:37 956 Marime text
foto: Pexels
Acțiuni ale polițiștilor constănțeni

La data de 7 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Rutier au desfășurat o acțiune pe linia acordării de prioritate și a respectării culorii roșii a semaforului.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 13 sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002, în valoare de aproximativ 6.000 de lei., transmite IPJ Constanța. 

Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, 13 permise de conducere, dintre care 5 pentru neacordarea de prioritate vehiculelor, 3 pentru nerespectarea culorii roșii a semaforului și 5 pentru neacordarea de prioritate pietonilor.

La data de 7 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia – Biroul Rutier au desfășurat o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, pe strada Constanței, Portului și Matei Basarab din comuna 23 August.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 6 sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002, în valoare totală de aproximativ 3.000 de lei.

La data de 8 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța au desfășurat o acțiune pentru prevenirea furturilor și verificarea respectării prevederilor Legii 333/2003., mai transmite sursa citată. 

Cu această ocazie, au fost legitimate 28 de persoane, au fost verificate 3 vehicule, 7 sisteme de securitate, 7 agenți de pază, au fost fotografiate 2 persoane și amprentată o persoană.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 9 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 3.000 de lei, dintre care 7 la Legea 61/1991 și 2 la Legea 333/2003.

Totodată, a fost constatată, în flagrant, o infracțiune de ultraj contra bunelor moravuri.

Astfel, la data de 8 aprilie a.c., în jurul orei 01.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au identificat, într-o parcare de pe aleea Daliei, un bărbat, de 25 de ani, și o femeie, de 26 de ani, care întrețineau relații sexuale într-un autoturism, în schimbul sumei de 70 de lei.


Activități preventive de Sărbători! 

La data de 7 aprilie a.c., polițiști din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat, în municipiul Constanța, activități de prevenire a furturilor din locuințe și a tâlhăriilor, în cadrul Campaniei naționale ”Sărbători în siguranță”., transmite IPJ Constanța. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii