Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:18 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai multe amenzi au fost aplicate de polițiștii IPJ Constanța. Ce nereguli au fost sancționate

ro

01 Mar, 2023 16:00 1054 Marime text
Politia în misiune. Foto: Facebook/DGPMBMai multe amenzi au fost aplicate de polițiștii IPJ Constanța în cadrul unor acțiuni. 

Potrivit IPj Constanța, la data de 28 februarie spre 1 martie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier și al Secției 7 Poliție Rurală Crucea au desfășurat o acțiune pe linia combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 15 sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002, în valoare totală de peste 13.000 de lei.
Totodată, a fost retras un certificat de înmatriculare.
 
La data de 28 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 2 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu au desfășurat o acțiune pe linia menținerii ordinii și liniștii publice și a prevenirii evenimentelor rutiere, pe raza comunelor Mihail Kogălniceanu, Lumina și Nicolae Bălcescu.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 7 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 1.700 de lei, dintre care 4 la Legea 61/1991 și 3 la O.U.G. 195/2002.
 
La data de 28 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia și ai Serviciului Rutier au desfășurat o acțiunie pe linia combaterii încălcării normelor de conviețuire socială și a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, în cartierul Poligonul Viilor din municipiul Medgidia.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 24 de sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002, în valoare de aproximativ 11.000 de lei, dintre care 10 pentru depășirea limitei legale de viteză, 6 pentru neportul centurii de siguranță, iar restul pentru alte abateri.

Totodată, au fost reținute în vederea suspendării  2 permise de conducere și au fost retrase 2 certificate de înmatriculare.
La acțiune au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii