Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:18 07 04 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Lumina îngerilor a intrat, plutind, în timpul slujbei, în Biserică Ce a postat Corina Martin după slujba de înmormântare a fratelui său, mort în accident aviatic

ro

20 May, 2019 03:17 4261 Marime text
Ieri, la Cimitirul Central din Constanţa, a avut loc, ceremonia de înmormântare a lui Liviu Emil Bucăţică, fratele Corinei Martin, mort într-un cumplit accident de avion, în judeţul Buzău, zona munţilor Nehoiu.

La câteva ore după ce l-a ptrecut pe ultimul drum, Corina Martin a postat un mesaj emoţionant pe pagina sa de Facebook, însoţit de câteva fotografii din biserica unde a avut loc slujba.  

Iată, integral, postarea:
 

„Momentul în care lumina îngerilor a intrat, plutind, deasupra noastră, în timpul slujbei, în Biserică....Pentru noi toţi, a fost un mesaj...Şi, evident, Liviu era chiar acolo....Părinte Mihai Popa, ce slujbă, ce pildă, ce predică despre viaţa de aici şi despre cea de dincolo...”


Reamintim că, miercuri după amiază, un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit, în Munţii Buzăului, în zona localităţii Nehoiu.

Avionul prăbuşit lângă Nehoiu a decolat de la Ghimbav şi trebuia să ajungă la Constanţa.

Una dintre victime este omul de afaceri Liviu Emil Bucăţică, de 50 de ani, fratele Corinei Martin, preşedintele Asociaţiilor de Promovare Turistică din România şi proprietara agenţiei de turism Mistral Tours. Liviu Bucăţică locuia în prezent în Râşnov, judeţul Braşov.

Alături de Liviu Bucăţică, în avion se mai afla omul de afaceri din Cluj, Mihai Covaciu.

Avionul cu care zburau este un model Technam T 2008, avion relativ nou, produs în Italia. Este un avion cu dublă comandă, cu lungime de şapte metri, iar anvergura este de nouă metri.

Cauza tragediei urmează să fie stabilită de specialiştii în aeronautică.

Sursa foto: Facebook/Corina Martin
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii