Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:59 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lucrări RAJA SA. Mai multe zone din Ovidiu, fără apă la robinete

ro

30 Jun, 2023 08:39 933 Marime text
foto: Pexels În vederea executării lucrărilor de conectare la sistemul centralizat a noii conducte de alimentare cu apă din orașul Ovidiu, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile de luni - 03 iulie 2023, ora 22.00 până marți - 04 iulie 2023, ora 10.00.

Potrivit SC RAJA SA, în acest timp, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din orașul Ovidiu, Hotel Herberth’s, Distrigaz Sud Rețele și Brick Ovidiu.

Investiția face parte din cadrul contractului de investiții cu finanțare europeană derulate prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM) – CL22 „Obiectiv Reabilitare conducte de aducțiune- supratraversare pod Canal Dunăre Marea Neagră.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ.

Totodată, rugăm utilizatorii afectați de această lucrare sa își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistata alimentarea cu apa.

Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.

Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor in rețeaua de distribuție, siguranța si continuitatea furnizării serviciilor“ - au mai precizat reprezentanții SC RAJA SA.



Citește și: RAJA SA Constanța continuă investițiile și pe parte de digitalizare
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii