Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:56 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lovit în testicule de victima de 83 de ani Condamnat pentru viol, a ieşit pentru bună purtare

ro

12 Mar, 2012 00:22 1106 Marime text

Florin Măgureanu, individul condamnat la închisoare după ce a încercat să violeze două femei în aceeaşi noapte, fiind ulterior lovit în testicule de una dintre ele, iese din închisoare, pentru bună purtare.

Magistraţii Judecătoriei Medgidia au admis cererea de liberare condiţionată din penitenciar formulată de individul aflat în arest încă din data de 12 iunie 2009, Măgureanu fiind condamnat în luna decembrie 2009 la o pedeapsă de patru ani de închisoare, pentru viol, tentativă de viol şi violare de domiciliu.

Pentru că pedeapsa a rămas definitivă, iar Florin Măgureanu a executat deja două treimi, instanţa din Medgidia, căreia îi revine competenţa teritorială de soluţionare a cauzelor care privesc Penitenciarul cu Regim de Maximă Siguranţă Poarta Albă, unde era deţinut Măgureanu, a hotărât eliberarea sa, pentru bună purtare. Decizia a fost luată în dosarul cu numărul 1715/256/2012, înregistrat la Secţia penală a Judecătoriei Medgidia. La sfârşitul săptămânii trecute, instanţa a admis propunerea de liberare condiţionată a condamnatului Măgureanu Florin şi a dispus liberarea sa din Penitenciarul de Maximă Siguranţă Poarta Albă. Conform actului de inculpare, în luna iunie 2009, Măgureanu a încercat să violeze două femei în aceeaşi noapte, însă cea de-a doua victimă l-a lovit în zona genitală. La momentul comiterii faptelor, individul lucra ca îngrijitor de animale la o fermă de la marginea localităţii Vâlcele. Procurorii spuneau că prima victimă a fost oprită pe drum de Măgureanu, care a lovit-o şi a târât-o pe un teren viran, unde ar fi forţat-o să întreţină raporturi sexuale. Apoi, individul s-ar fi deplasat acasă la o femeie de 83 de ani, a spart geamul locuinţei şi a încercat s-o violeze. Mai agilă decât el, bătrâna l-a lovit în zona genitală pe agresor, care a fugit de la locul faptei, cu atât mai mult cu cât, prin zarva creată, fuseseră alertaţi şi vecinii victimei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii