Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:15 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Locuință mistuită de flăcări în județul Neamț. De la ce a pornit focul (GALERIE FOTO)

ro

24 Nov, 2021 12:31 1448 Marime text
Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Neamț au fost solicitați să intervină în această dimineață, în jurul orei 06:04, prin apel la 112, pentru stingerea unui incendiu produs la o casă din satul Hlăpești, comuna Dragomirești.

Potrivit reprezentanților ISUJ Neamț, la locul solicitării s-au deplasat pompierii pietreni cu trei autospeciale de stingere și voluntari din cadrul SVSU Dragomirești. 

„Incendiul se manifesta generalizat, cu flacără deschisă la acoperișul și în interiorul unei case, cu posibilitatea propagării la anexele gospodărești. Până la sosirea forțelor de intervenție, proprietarul locuinței s-a autoevacuat.  Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite“ - a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamț, Irina Popa.


Din interiorul locuinței au fost scoase trei butelii, evitându-se producerea unei explozii. 

„Amplasarea necorespunzătoare a materialelor combustibile față de mijloacele de încălzire a fost cauza probabilă de producere a incendiului“ -  a mai declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamț, Irina Popa.

Sursa foto: ISU Neamț
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii