Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:19 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Locuință cuprinsă de flăcări în județul Neamț! De la ce a pornit focul ce a distrus imobilul

ro

13 Nov, 2023 08:57 859 Marime text
Foto: ISU NeamțÎn această dimineață, la ora 16:53, pompierii ISU Neamț au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o casă situată în localitatea Buruienești din comuna Doljești.

Potrivit ISU Neamț, la locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Roman și SVSU Doljești. 

La sosirea primelor echipaje de intervenție incendiul se manifesta generalizat la parterul unei case P +M,  parțial la acoperiș și terasele exterioare cu posibilitatea propagării la alte construcții din vecinătate. 

„Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului. Au ars 150 mp din acoperișul casei (construit din lemn și acoperit cu tablă), acoperișul terasei exterioare pe o suprafață de aproximativ 50 mp, elemente de tâmplărie (uși și ferestre) de la 8 încăperi, mobilier, materiale textile, și bunuri de uz gospodăresc. 
Amplasarea necorespunzătoare a materialelor combustibile față de sistemele de încălzire a fost cauza probabilă de producere a incendiului. 
Din fericire nu au fost victime“ - au mai precizat reprezentanții ISU Neamț.

Citește și: 

Incendiu devastator în județul Prahova! O locuință, mistuită de flăcări (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii