Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:55 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Locatarii unui bloc din Bârlad, evacuați noaptea trecută din cauza unui incendiu. Incredibil ce au găsit pompierii în apartamentul de unde a pornit focul

ro

22 Mar, 2022 11:19 1151 Marime text
Pompieri în acțiune. Foto cu rol ilustrativ: Facebook/ISU VasluiPompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui au fost solicitați să intervină în cursul nopții la un incendiu izbucnit la un bloc din municipiul Bârlad.

Toți locatarii au fost evacuați. 

"La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta într-o cameră plină de gunoaie, în locuinţă aflându-se şi proprietara. Persoana a fost evacuată, asemenea tuturor locatarilor din imobil. Scara blocului a fost inundată cu fum şi gaze toxice. După câteva minute, incendiul a fost lichidat, însă, din cauza stratului foarte mare de gunoaie depozitate în locuinţă, acestea fumegau. Pentru a nu exista pericolul reaprinderii, pompierii militari au degajat peste trei tone de gunoi şi cârpe depozitate în locuinţă. Cantitatea de gunoi a fost atât de mare, încât atunci când au intrat iniţial în locuinţă, prin forţare, pompierii au putut deschide uşa doar pe jumătate'', au precizat reprezentanții ISU Vaslui. 


Din primele informații nu au fost persoane intoxicate cu monoxid sau care să fi suferit arsuri.

Pompierii au stabilit că incendiul ar fi fost provocat de o lumânare uitată aprinsă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii