Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:07 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liviu Luca și Sorin Ovidiu Vîntu, condamnați în dosarul delapidării patrimoniului Asociației Salariaților Petrom

ro

13 Dec, 2016 18:11 1842 Marime text
Astăzi, afaceristul Sorin Ovidiu Vîntu a fost condamnat de Tribunalul București la zece ani și două luni închisoare în dosarul delapidării patrimoniului Asociației Salariaților din cadrul SNP Petrom SA, potrivit Agerpres. De asemenea, în același dosar, liderul de sindicat Liviu Luca a primit zece ani de închisoare.

Pedepsele au rezultat în urma contopirii cu condamnări primite de cei doi în alte dosare. De menţionat că decizia nu este definitivă.
Aceștia se află în prezent în închisoare, ei fiind condamnați în iulie 2016 la câte șase ani într-un alt dosar, privind falimentarea frauduloasă a companiei Petromservice.

Amintim că Sorin Ovidiu Vîntu și Liviu Luca au fost trimiși în judecată de DIICOT în ianuarie 2014 pentru delapidarea patrimoniului Asociației Salariaților din cadrul SNP Petrom SA. În același dosar, au fost deferite justiției alte opt persoane, acuzate că fac parte alături de Vîntu și Luca dintr-o grupare specializată în săvârșirea infracțiunilor de delapidare și spălare de bani.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii