Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:52 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE VIDEO Primarul Decebal Făgădău, anunț despre Complexul Sportiv Constanța

ro

31 Jul, 2020 10:15 2447 Marime text


La aceste momente, primarul Decebal Făgădău susține o conferință de presă legată de proiectul Complex Sportiv Constanța.


„Doi consilieri liberali au fost excluși din partid pentru că au votat, alături de noi, aducerea acasă a bazei sportive (...) Sportul este folosit ca armă politică“, a precizat primarul în cadrul conferinței de presă.

„Am scos din această bază, care încă este considerată o groapă de gunoi de către unii, zeci de camioane de gunoi. Vedeți cum arată stadionul acesta și puteți să vă imaginați cam care este standardul minimal la care ne dorim să aducem stadionul Constanța“

„Ne dorim ca acest complex să fie parte din viața orașului nostru, un loc de promenadă, o extensie firească a parcului. Nu este un  vis. Astăzi, este începutul unui parcurs. Va fi un parcurs greu, va fi unul contestat, ne vom lupta noi cu noi, dar sunt convins că, dacă ne așezăm toți la masă, vom găsi soluții. Acesta nu trebuie privit ca un proiect politic“
 

Prezent la conferință este și arhitectul Bruno Andreșoiu, care prezintă conceptul noului Complex Sportiv.

„Suntem pe lista de sinteză a Companiei Naționale de Investiții și, pe măsură ce avem și studiul de fezabilitate, o să îl predăm“, a mai precizat primarul Constanței.
 

Primarul a mai precizat că valoarea proiectului este de 533 de milioane de lei, fără TVA.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii