Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:36 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE VIDEO Județul Constanța. Cisternă încărcată cu combustibil, răsturnată în Lazu

ro

08 Aug, 2021 20:13 9554 Marime text
  • Accident rutier  în Lazu, comuna Agigea, județul Constanța.
  • Șoferul a plecat de la fața locului și este căutat de către autorități.

În urmă cu câteva momente, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a fost solicitat să intervină în județul Constanța

Din primele informații este vorba despre un accident rutier. O cisternă încărcată cu combustibil, s-a răsturnat în Lazu.

La fața locului s-au deplasat trei echipaje de salvatori cu autospeciale de stingere și un SMURD.

Pompierii au asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului. 

Oficial de la ISU Dobrogea

În această seară, în jurul orelor 20.00, am fost solicitați să intervenim în localitatea Lazu, acolo unde o cisternă încărcată cu motorină s-a răsturnat pe asfalt. Intervenim la fața locului cu trei autospeciale de stingere, un echipaj CBRN (echipajul de intervenţie în cazul accidentelor chimice, biologice, radiologice sau nucleare), un echipaj de prim-ajutor și o macara de la Detașamentul Palas. Până acum, pompierii constănțeni au asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor la fața locului. Din fericire, nu s-au înregistrat victime.


UPDATE

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul este întrerupt pe DN 39 Constanța – Mangalia, pe raza localității Lazu, județul Constanța, după ce o autocisternă s-a răsturnat într-un sens giratoriu. Nu au fost înregistrate victime. Se acționează la fața locului pentru curățarea carosabilului și reluarea circulației.

UPDATE 2
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că după curățarea carosabilului pe DN 39 Constanța – Mangalia, în urma răsturnării autocisternei, pe raza localității Lazu, județul Constanța, circulația dinspre Constanța a fost reluată pe o bandă, iar cea dinspre Mangalia a fost deviată pe Autostrada A4.

Mai multe imagini în galeria foto.







Sursă foto: ZIUA de Constanța




 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii