Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:01 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE VIDEO Grav accident rutier pe DN 22 Constanța-Tulcea, zona Gura Dobrogei. O victimă, încarcerată (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

27 Dec, 2022 11:34 11176 Marime text
Accident Gura DobrogeiUn grav accident rutier a avut loc astăzi pe DN 22 Constanța-Tulcea, în zona Gura Dobrogei.

Potrivit ISU Dobrogea un autoturism s-a răsturnat, iar o victimă este încarcerată.

La fața locului intervine Descarcerarea Fripis, o autospecială de stingere cu apă și spumă, SMURD B Palas și elicopterul SMURD.

Trei autoturisme au fost implicate în accident. 

Una dintre acestea s-a răsturnat. 

 

UPDATE: 1

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 22, localitatea Gura Dobrogei, județul Constanța, s-a produs un accident
rutier, în care au fost implicate 3 autoturisme. În urma impactului a rezultat rănirea unei persoane, care este transportată către spital. Circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers, valorile de trafic fiind în creștere.
 
Se estimează reluarea circulației în condiții normale în 60 de minute.


UPDATE: 2

Potrivit ISU Dobrogea, este vorba despre un autoturism răsturnat, un autoturism ieșit în decor și un autoturism rămas pe carosabil.

Din autoturismul răsturnat au rezultat 3 victime: femeie 55 ani, bărbat 54 ani și femeie 26 ani. Bărbatul de 54 de ani si femeia de 26 de ani au fost asistați medical de SMURD B2 Palas, iar femeia de 55 ani a fost asistata medical de medicul de pe elicopterul SMURD.

Din autoturismul iesit in decor, a rezultat o victima, femeie de 35 ani, care a refuzat îngrijri medicale, iar din autoturismul rămas pe carosabil a rezultat o victima, bărbat de 50 ani, care primește ingrijiri medicale de la SMURD B2 Midia. 

Femeia de 55 ani a fost preluata de elicoterul SMURD

„În accident au fost implicate 3 autoturisme din care unul răsturnat, au fost gasite 5 persoane care au fost monitorizate medical la fața locului. Doua victime au fost transportate la UPU Constanța de catre elicopterul SMURD respectiv SMURD B Midia. Celelalte 3 persoane au refuzat transportul la UPU“ - au mai precizat reprezentanții ISU Dobrogea. 


UPDATE: 3

Din cele 2 persoane care inițial au refuzat transportul,o victima s-a răsgândit și a fost transportata spital. în total două persoane au ajuns la spital.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii