Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:54 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE. UPDATE. Județul Constanța Două persoane și-au pierdut viața după un impact violent, la ieșire din Crucea (GALERIE FOTO și VIDEO)

ro

05 Jun, 2022 19:08 13640 Marime text



UPDATE - Oficial de la ISU Constanța

„La ora 18.52, prin apel la numărul unic de urgență 112, am fost solicitați să intervenim pe DN2A, la ieșire din localitatea Crucea către Hârșova, unde a avut loc un accident rutier între o cisternă care s-a răsturnat în afara părții carosabile și un autoturism. În urma accidentului, au rezultat două victime – bărbat și femeie, din autoturism, care au rămas încarcerate.

Către locul solicitării au fost trimise din primele momente o autospecială de stingere cu apă și spumă, o descarcerare, un SMURD tip B și un echipaj medical tip C de la Serviciul Județean de Ambulanță.

Din păcate, ambele victime din autoturism prezentau leziuni incompatibile cu viața, constatându-se decesul la locul accidentului”


UPDATE 

În urma accidentului și-au pierdut viața cele două persoane din autoturism, un bărbat, respectiv, o femeie, iar a treia victimă, șoferul autotrenului, a refuzat transportul la spital, nefiind rănit.




UPDATE - Oficial de la IPJ Constanța

Astăzi, în jurul orei 18.50, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 2A, la ieșire din localitatea Crucea către orașul Hârșova.



Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între o autocisternă, condusă de un bărbat, și un autoturism, condus de un alt bărbat.

În urma impactului a rezultat decesul, la fața locului, a conducătorului auto și a unui pasager din autoturism, precum și vătămarea corporală ușoară a conducătorului autocisternei.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.


UPDATE 

Una dintre victimele decedate era angajat al Ministerului Justiției.

UPDATE - ora 19.38

Cele două persoane încarcerate prezintau leziuni incompatibile cu viața, anunță ISU Constanța.

Victimele au fost declarate decedate la locul accidentului.




UPDATE - ora 19.25

Una dintre persoanele rănite ar fi decedate, informează reprezentanții SAJ Constanța. 



UPDATE 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează autotrenul era încărcat cu combustibil, fiind raportate scurgeri din acesta pe carosabil. 

Traficul rutier este întrerupt pe ambele sensuri, trei persoane fiind încarcerate. 

Forțe MAI se deplasează la locul producerii accidentului.
 
Se estimează reluarea normală a circulației în 60 de minute.



Știre inițială

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Constanța a fost solicitat duminică, 5 iunie, prin apel la numărul unic de urgență 112 să intervină la ieșire din localitatea Crucea spre Hârșova, pe DN2A, acolo unde s-a produs o coliziune între o autocisternă și un autoturism. 

Potrivit primelor informații furnizate de ISU Constanța, autocisterna, fără încărcătură, s-a răsturnat în afara părții carosabile. 

În urma impactului, două persoane aflate în autoturism au rămas încarcerate. 

Au fost mobilizați pompierii militari din cadrul Stației de Pompieri Hârșova cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD B. 

Totodată, o autospecială de descarcerare intervine din cadrul Detașamentului de Pompieri Medgidia. 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii