Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:33 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE VIDEO Minivacanța de Sf. Andrei și 1 Decembrie. Măsuri luate de autoritățile în județul Constanța

ro

28 Nov, 2023 11:06 1234 Marime text

Finalul lunii noiembrie și începutul lunii decembrie vine cu o minivacanță pentru români. 

Cu acest prilej, în aceste momente, la Constanța, se suțin declarații comune MAI. Aceste declarații vizează măsurile luate de autorități în minivacanța care bate la ușă. 

Declarațiile integrale pot fi urmărite aici:


”IPJ Constanța a dispus măsuri suplimentare pentru perioada minivacanței prilejuită de 1 decembrie. 100 de autospeciale vor acționa zilnic în județul Constanța, în locurile aglomerate, lăcașele de cult, dar și în zonele de petrecere a timpului liber, au punctat reprezentanții IPJ Constanța. 

Peste 180 de polițiști vor fi la datorie. Poliția va acționa pentru fluidizarea traficului. Se vor efectua verificări la unitățile publice și de cazare. Se va verifica legalitate comercializăii și deținerii articolelor pirotehnice.

Se vor intensifica activitățile de control, având ca obiectiv și Mănăstirea Sfântul Andrei, dar și cluburule unde se vor organiza activități de Ziua României și de 1 Decembrie.

La eveniment a luat cuvântul și reprezentantul Gărzii de Coastă:

La nivelul județului Constanța, peste 120 de polițiști de frontieră acționează atât pe mare cât și pe uscat. A fost contactat statul vecin pentru măsuri comune de acțiune. Conducătorii mijloacelor de transport să aibă în posesie toate documentele necesare.

Jandarmii vor acorda o atenție deosebită activităților publice, ceremoniile militare desfășurate de Ziua României. Oamenii legii vor acționa zilnic și recomandă oamenilor să-și supravegheze copii și să adopte comportamente corespunzătoare.

Pentru perioada de 1 decembrie și ziua Sfântului Andrei  au fost dispuse măsurile necesare. De joi, un nr de 150 de jandarmi vor acționa pe durata minivacanței, au punctat reprezentanții Jandarmeriei. 


Reprezentantull Agenției Nationale împotriva Traficului de Persoane a făcut precizări importante. 

Vom intensifica mesajele antitrafic atât în mediul online cât și pe străzi. Pentru siguranța dvs vă rugăm să aveți în atenție că nu orice ofertă de muncă, care promite un salariu bun, este ceea ce pare. Mulți tineri experimentează relații de prietenie cu persoane necunoscute, de aceea recomandăm ca mesajele transmise în mediul online să nu conțină date personale, fotografii și videoclipuri personale care pot fi folosite împotriva noastră.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii