Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:31 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liga Militarilor Profesioniști în alertă! Cap. Pantea Ioan a rămas fără casă. Are nevoie de ajutorul nostru

ro

16 Apr, 2020 12:51 3022 Marime text


Cap. Pantea Ioan un camarad din Bistrița, membru al Ligii Militarilor Profesioniști, a rămas fără casă, acum în preajma Sfintelor Paști, în urma unui incendiu devastator...

În noaptea de duminică spre luni, un incendiu devastator a transformat în scrum patru gospodării din localitatea Șieuț (județul Bistrița-Năsăud). În urma incendiului, mai multe familii au pierdut toată agoniseala de-o viață, rămânând fără un acoperiș deasupra capului acum în preajma Sfintelor Paști.

Printre cei care au văzut cum focul le mistuie tot ce au adunat, cu trudă, de-a lungul anilor se numără și Ioan Pantea, caporal la Brigada 81 Mecanizată ,,General Grigore Bălan”, Batalionul 405 Sprijin Logistic ,,Năsăud”. Acesta locuia împreună cu soția și cei doi fii, dar și cu părinții în aceeași gospodărie care a dispărut înghițită de flăcări. Acum, toți cei șase locuiesc temporar în casa unui unchi al militarului și sunt nevoiți să-și refacă din temelii întreaga gospodărie.

​ Consiliul Director LMP anunță că oricine poate întinde o mână de ajutor, în aceste momente dificile, familiei militarului bistrițean este rugat să depună o sumă cât de mică în contul: RO81BTRLRONCRT0P85415401 pe numele Pantea Ioan. Orice ajutor este binevenit! 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii