Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:35 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Laura Smarandi, propusă vicepreşedinte al Tribunalului Constanţa

ro

03 Feb, 2016 00:00 2400 Marime text


Secţia pentru judecători din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii va analiza în şedinţa din data de 4 februarie nota Direcţiei Resurse umane şi organizare nr. 2316/2016 privind propunerea de delegare în funcţia de vicepreşedinte al Tribunalului Constanţa a Laurei Smarandi.
 
Tot atunci, CSM va analiza şi propunerea de delegare în funcţia de preşedinte al Secţiei a II-a civilă a Tribunalului Constanţa a Iuliei Garofiţa Cărbune Cosac.
 
Dacă primeşte acordul CSM, Laura Smarandi va prelua funcţia lăsată vacantă de Teodor Gheorghe Viorel, actualul preşedinte al Tribunalului Constanţa, care i-a luat locul lui Vasile Cărbune Cosac, fostul preşedinte al instanţei.
 
În prezent, preşedintele Secţiei a II-a civilă a Tribunalului Constanţa este Luminiţa Dan.
 
Laura Smarandi a fost numită la Judecătoria Constanţa prin decret prezidenţial în iunie 2000. În luna iulie 2012, Consiliul Superior al Magistraturii a hotărât numirea ei în funcţia de vicepreşedinte al Judecătoriei Oneşti, pe o perioadă de trei ani, începând cu data de 15 iulie 2012. În iulie 2015, Secţia pentru judecători din CSM admis cererea Laurei Smarandi de continuare a activităţii la Tribunalul Constanţa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • manu 03 Feb, 2016 13:46 Mama, ce nenorocire cu SMARANDEI LAURA, jud celor de LA VECTRA CONSTRUCT, doamne ce ne_a nenorocit pe cei care am vrut o amarata de locuinta.