Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:59 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lansatorul Danielei Crudu Condamnat cu executare la Constanţa, prinţul Raţiu Von Hilttzenmayer nu vrea la puşcărie

ro

04 Mar, 2013 22:30 3143 Marime text
Andrei Valentin Prisecaru, în vârstă de aproape 40 de ani, din Bucureşti, cunoscut ca şi „Prinţul Andrei Prisecaru Raţiu Von Hilttzenmayer”, condamnat de Judecătoria Constanţa la trei ani de închisoare, este nemulţumit de pedeapsă. Din acest considerent, „prinţul”, cel care a lansat-o pe Daniela Crudu, a atacat decizia Judecătoriei la Curtea de Apel Constanţa, astfel fiind formulate patru recursuri. Conform datelor puse la dispoziţie de Portalul instanţelor de judecată, primul recurs a fost înregistrat pe data de 14 februarie, al doilea a venit pe data de 18 februarie, al treilea s-a înregistrat pe 21 februarie şi ultimul a fost depus pe 22 februarie.

Judecata în dosarul în care Andrei Valentin Prisecaru, zis şi „Prinţul Andrei Prisecaru Raţiu Von Hilttzenmayer”, a fost acuzat de săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi proxenetism în modalitatea îndemnării la practicarea prostituţiei se va relua la Curtea de Apel Constanţa. Şi asta după ce „Prinţul” a formulat nici mai mult, nici mai puţin de patru recursuri împotriva deciziei Judecătoriei Constanţa, din 7 februarie, instanţă care l-a condamnat pe Raţiu la trei ani de temniţă. Din minuta instanţei de judecată reiese că Andrei Valentin Prisecaru a luat trei ani de închisoare pentru lipsire de libertate în mod ilegal şi alţi doi ani pentru proxenetism. Magistraţii au contopit cele două pedepse, în final inculpatul executând pedeapsa cea mai grea, de trei ani de închisoare.

Pedeapsa se execută în regim de detenţie. Judecătoria a dedus din pedeapsă durata reţinerii şi arestării preventive de la 1 la 8 noiembrie 2011. De asemenea, instanţa a luat act că partea vătămată Tatiana Pînzaru nu s-a constituit parte civilă în prezenta cauză. Andrei Valentin Prisecaru, zis şi „Prinţul Andrei Prisecaru Raţiu Von Hilttzenmayer”, preşedinte-fondator al Colegiului Naţional de Artă şi Modeling Prince d'Armeny, a fost dus la arest, de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, la data de 2 noiembrie 2011. „În sarcina inculpatului s-a reţinut că, în perioada 20.10.2011 - 26.10.2011, a lipsit de libertate în mod ilegal o tânără în vârstă de 22 ani, într-un apartament din Vila Maria, situată în staţiunea Mamaia, şi a îndemnat-o în mod repetat să practice prostituţia cu mai mulţi bărbaţi, în scopul de a obţine foloase materiale. Mai exact, procurorii spun că suspectul ar fi solicitat jumătate din veniturile ce urmau să fie obţinute ca urmare a înlesnirii practicării prostituţiei prin găsirea clienţilor“, potrivit organelor de anchetă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii