Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:59 23 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Laborant tehnician la Colegiul „Carol I“ din Constanţa Liliana Cateluţa Nicolescu va fi înmormântată astăzi

ro

26 May, 2016 00:00 1918 Marime text

 
Liliana Cateluţa Nicolescu, în vârstă de 46 de ani, care a fost găsită, luni seară, moartă pe o ambarcaţiune în Portul Tomis, va fi condusă astăzi pe ultimul drum. Înmormântarea va avea loc la ora 12.30, la Cimitirul Central.
 
Reamintim că Liliana Cateluţa Nicolescu era laborant-tehnician în cadrul Laboratorului de fizică-chimie al Colegiului Comercial „Carol I“ din Constanţa. Avea o fată în Germania, iar soţul ei era acasă, însă pleca şi el destul de des în străinătate, cu diferite contracte.
 
Directorul Colegiului „Carol I“, prof. Adriana Dima, a povestit că luni Liliana Cateluţa Nicolescu a venit la serviciu, dar nimic din comportamentul ei nu a dat de bănuit că ar intenţiona să-şi ia zilele.
 
„A fost luni la muncă. Nu părea abătută sau răvăşită. Nu ne-a dat de bănuit că ar face aşa ceva. Transmitem condoleanţe mamei şi familiei“, a spus Adriana Dima.
 
Poliţiştii criminalişti au demarat o anchetă, pentru stabilirea împrejurărilor în care femeia a murit. Potrivit anchetatorilor, nu există alte suspiciuni.

Ti-a placut articolul?

Comentarii