Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:15 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Tulcea Un copil de 3 ani, dispărut fără urmă dintr-un magazin. Ulterior, găsit înecat în Dunăre

ro

14 Aug, 2023 12:03 1443 Marime text
Foto cu rol ilustrativ.
  • Un băiețel de 3 ani din Mahmudia, județul Tulcea, a fost descoperit luni, pe 14 august 2023, înecat în Dunăre, Brațul Sfântul Gheorghe, după ce copilul dispăruse dintr-un magazine.
 
Potrivit Poliției Tulcea, în seara zilei de 13 august 2023, forțele de ordine din cadrul Postului de Poliție Mahmudia au fost sesizați cu privire la dispariția unui minor, în vârsta de 3 ani, dintr-un magazin din localitatea Mahmudia, județul Tulcea.
 
În urma sesizării, a fost constituită o echipă operativă cu lucrători ai Serviciului de Investigatii Criminale, Sectia 1 Politie Rurală Tulcea și Postul de Politie Mahmudia, care au efectuat activități de căutare pentru a găsi minorul, cu sprijinul salvatorilor ISU.
 
În cursul zilei de 14 august 2023, în continuarea activitatilor specifice de căutare efectuate de IPJ Tulcea cu sprijinul echipei de scafandri din cadrul ISU Tulcea și ISU Brăila, a fost identificat corpului minorului, în apele fluviului Dunărea, Brațul Sfântul Gheorghe, la o distanță de aproximativ 30 de metri în aval față de locul unde a fost văzut ultima data.
 
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpa, adaugă sursa citată.

Citește și:

Acțiune de amploare a polițiștilor rutieri în Constanța și Tulcea. Sancțiuni și permise suspendate
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii