Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:11 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Tulcea Incediu la o gospodărie din localitatea Luncavița (GALERIE FOTO)

ro

03 Feb, 2022 16:41 1087 Marime text
În jurul orei 13:35, prin apel la numărul unic de urgență 112, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Delta” al județului Tulcea a fost anunțat de izbucnirea unui incediu la o gospodărie din localitatea Luncavița. 

Potrivit ISU Delta Tulcea, la fața locului s-au deplasat de urgență 2 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD cu 14 subofițeri și un ofițer din cadrul Secției de Pompieri Măcin și membri SVSU Luncavița cu o autospecială de stingere.

„La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la acoperișul unei anexe( bucătărie) lipită de casă și acoperișul locuinței cu degajare mare de fum.
Prin intervenția promptă a forțelor de intervenție pagubele materiale au fost limitate, iar din fericire nu s-au înregistrat victime. 

Au ars aproximativ 20 de metri pătrați din acoperișul anexei și a fost afectat circa 30 de metri pătrați din acoperișul casei de locuit.

Cauza probabilă a incendiului a fost un aparat de gătit lăsat nesupravegheat“ - au mai precizat reprezentanții ISU Delta Tulcea.

Sursa foto: ISU Delta Tulcea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii