Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:19 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Tulcea Accident rutier în apropierea localității Greci. Două victime, dintre care una încarcerată (galerie foto)

ro

16 Sep, 2021 14:24 2494 Marime text
  • Accident rutier în apropierea localității Greci, județul Tulcea 
Secția de pompieri Măcin a fost solicitată să intervină pentru descarcerarea victimei unui accident rutier produs în apropierea localității Greci.

Evenimentul a fost anunțat în jurul orei 11:25. Pentru gestionarea situației de urgență, la locul solicitării s-au deplasat două echipaje cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, două echipaje SAJ și elicopterul Smurd Galați.

În accident a fost implicat un autoturism,în care se aflau două persoane, conștiente și cooperante, din care una încarcerată, ambele în vârstă de 57 de ani. 

Salvatorii au acționat de urgență pentru extragerea pasagerei din dreapta șoferului, aceasta fiind preluată de elicopterul SMURD și transportată la spital cu multiple traumatisme. 

Bărbatul a fost preluat de către un echipaj SAJ și transportat la spital pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

Pompierii au mai asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului, prin deconectarea bornelor bateriei autoturismului.

Cauzele și circumstanțele producerii acestui accident sunt cercetate de reprezentanții instituțiilor abilitate în acest sens.

Sursa foto: ISU Delta Tulcea 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii