Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:43 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Tulcea Accident rutier grav pe DN 22. O mașină a intrat într-un cap de tractor. Șoferul a decedat (galerie foto)

ro

22 Apr, 2020 19:39 3807 Marime text
Un accident rutier grav a avut loc, miercuri după-amiază, în județul Tulcea. Detașamentul de pompieri Tulcea a fost solicitat să intervină pentru descarcerarea victimei unui accident rutier produs pe DN 22, între localitățile Tulcea și Mihail Kogălniceanu.

La fața locului s-au deplasat 11 pompieri cu o autospecială de descarcerare grea, un echipaj SMURD și o autospecială de stingere cu apă și spumă.

În accident au fost implicate un autoturism în care se afla șoferul în vârstă de 43 de ani, și un cap de tractor cu remorcă în care se afla doar conducătorul auto, un bărbat de 49 de ani.

Din nefericire, conducătorul autoturismului prezenta semne incompatibile cu viața, iar echipajul Serviciului Județean de Ambulanță a pronunțat decesul, precizează ISU Tulcea.

Cel de al doilea conducător auto nu a suferit vătămări.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN22 (E87) Tulcea – Constanța, în zona localității Cataloi (județul Tulcea), a avut loc o coliziune frontală între un tir (încărcat cu cereale) și un autoturism. În urma impactului, conducătorul autoturismului a decedat. Din acest motiv, circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri.

Oficial de la IPJ Tulcea

În după-amiaza zilei de 22 aprilie a.c., un bărbat de 43 de ani, din județul Galati, în timp ce conducea un autoturism pe DN22-E87 ( intersectie Cataloi- Mihail Kogălniceanu) a pierdut controlul asupra direcției de mers, auto a pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu un ansamblu cap-tractor cu semiremorca, condus de un bărbat de 49 de ani, din județul Tulcea.
In urma accidentului a rezultat decesul conducatorului autoturismului.

Conducatorul autocamionului poseda permis de conducere si nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Cercetarile continuă.

Sursă foto: ISU Delta Tulcea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii