Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:57 04 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Suceava Autocar plin cu călători, implicat într-un accident mortal. Un bărbat a murit pe loc în urma impactului (GALERIE FOTO)

ro

10 Feb, 2022 07:49 1135 Marime text
Un accident rutier mortal a avut loc în cursul nopții în localitatea Prisaca Dornei, județul Suceava.

Potrivit ISU Suceava, din primele informații coliziunea a avut loc între un autoturism si un autocar.

„Din nefericire, șoferul autoturismului, un barbat de aproximativ 40 de ani, a fost declarat decedat. O singura persoana din autocar (un barbat de 30 de ani), a fost transportata la spital, fiind constienta si cooperanta, dar cu traumatisme in urma accidentului rutier“ - au declarat reprezentanții ISU Suceava. 


Autocarul, care se deplasa pe ruta Iași - Lyon (Franța), avea 60 de persoane la bord (cu tot cu victima transportată ulterior la spital), iar avariile suferite nu i-au permis să-și continue drumul. 

„Până la sosirea unui alt mijloc de transport, pompierii militari au luat legătura cu autoritățile locale ale comunei Vama, care au pus la dispoziție un spațiu încălzit, în incinta căminuluii cultural.

Cu ajutorul a trei microbuze ale pompierilor militari, dar și cu mijloace de transport ale autorităților locale, 57 de persoane s-au deplasat la căminul cultural, urmând să fie preluate ulterior de către un alt autocar, pentru continuarea deplasării“ - au mai precizat reprezentanții ISU Suceava.

Sursa foto: ISU Suceava
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii