Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:08 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Prahova O fată de 14 ani și un tânăr de 19 ani, răniți într-un grav accident rutier (GALERIE FOTO)

ro

25 Sep, 2022 08:51 1156 Marime text
Accident la Urlați. Foto: ISU PrahovaUn accident rutier a avut loc în orașul Urlați, cartier Cherba, din județul Prahova, în această dimineață, în jurul orei 03:45.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, echipajele de intervenție ajunse la locul solicitării, au constatat faptul că un autoturism a pierdut controlul și s-a răsturnat pe o parte. 

„În vehicul se aflau două persoane: o fată în vârstă de 14 ani, încarcerată și un bărbat în vârstă de 19 ani. Imediat, s-a procedat la extragerea victimei minore din autoturism, prin metode specifice de descarcerare,  pompierii fiind nevoiți să decoperteze plafonul mașini. 
Ulterior, ambele victime au primit îngrijiri medicale și au fost transportate la spital de echipajele SAJ și SMURD,  pentru investigații suplimentare“ - au mai precizat reprezentanții ISU Prahova.

Fata de 14 ani a fost diagnosticată cu traumatism cranio cerebral, traumatism toracic, fractură clavicula stanga și fractura humerus drept, traumatism genunchi drept. 

Tânărul de 19 ani a fost diagnosticat cu traumatism toracic și traumatism membru inferior drept. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii