Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:12 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Prahova Bărbat prins sub un mal de pământ în timp ce lucra la o rețea de canalizare. Victima a decedat (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

14 Dec, 2021 15:00 1593 Marime text
Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Prahova au fost solicitați să intervină în această după amiază în orașul Urlați în ajutorul unui bărbat prins sub un mal de pământ. 


Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, pompierii au fost solicitați pentru degajare persoană surprinsă sub un mal de pământ.
 

„La fața locului au fost mobilizate o autospecială de stingere, o descarcerare și două ambulanțe SMURD din care una de terapie intensivă mobilă. Din primele informații victima lucra la rețeaua de canalizare. Bărbatul de 49 de ani a fost scos de sub pământ inconștient și a fost demarată procedura de resuscitare“ - a declarat pentru ZIUA de Constanța, Raluca Vasiloae.



Se pare ca bărbatul a stat peste 40 de minute prins sub pământ.


Din păcate, cu toate eforturile depuse de cadrele medicale nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea bărbatului care a fost declarat decedat. 


Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili care sunt împrejurările exacte în care s-a petrecut evenimentul. 

Sursa foto+video: ISU Prahova
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii