Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:38 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Neamț Explozie într-o garsonieră din Orrașul Bicaz. Un bărbat a fost rănit

ro

08 Jan, 2022 09:38 1196 Marime text
Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Neamț au fost solicitați în data de 7 ianuarie 2022, în jurul orei 22.00 să intervină pe strada Dimitrie Leonida( cartier Marceni ) din Orașul Bicaz. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Neamț, în jurul orei 22:00, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre faptul că s-a produs o explozie a unei butelii într-o garsonieră situată la strada Dimitrie Leonida din orașul Bicaz. 

„La locul producerii evenimentului s-au deplasat pompierii voluntari din cadrul SVSU Bicaz cu autospeciala din dotare,  pompierii militari cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Piatra Neamț și un echipaj cu ambulanță de la SAJ.
Ajunși la locul solicitării, pompierii voluntari au constatat că în interiorul locuinței ardeau articole de îmbrăcăminte. Incendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite. 
În urma exploziei a rezultat o victimă,  proprietarul locuinței (bărbat de aproximativ 60 de ani) care prezenta arsuri la nivelul capului și la membrele superioare. Bărbatul a fost preluat de echipajul de la SAJ și transportat la spital“ - a precizat Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț 

Explozia a produs pagube în interiorul garsonierei și la două garsoniere de vis-a-vis (au fost deteriorate ușile).

Nu a fost necesară evacuarea locatarilor din bloc.

Evenimentul s-a produs din cauza unor acumulari de gaze în încăpere ca urmare a fisurării furtunului de alimentare al unei butelii.

Sursa foto cu rol ilustrativ: FAcebook/IGSU
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii